Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iulie 15, 2020
Sunteți Aici Home » ÎNVĂŢĂMÂNT » CAMPANIE: Patru Mâini caută grădinițe și școli care au nevoie de renovări!

CAMPANIE: Patru Mâini caută grădinițe și școli care au nevoie de renovări! 

patru maini

Românii pot propune, până pe 30 aprilie 2016, o clădire publică în programul anual de renovări iniţiat de producătorul de materiale de construcţii Patru Mâini. Se caută instituții de învățământ din mediul rural sau urban care au nevoie de îmbunătățiri, dar și cămine sau spitale pentru copii. Cele 37 de clădiri vor fi alese la finalul lunii aprilie, în funcție de numărul de voturi pe care le obțin în aplicaţia de pe site-ul campaniei, dar și în funcție de evaluarea tehnică a echipei Patru Mâini.

„Campania de renovări a ajuns la a patra ediție, dar e doar al doilea an în care primim propuneri de clădiri de la public. Anul trecut am avut emoții, dar s-au strâns peste 100 de propuneri. Din păcate, sunt foarte multe grădinițe și școli în România care au nevoie de renovări serioase. Așteptăm și anul acesta înscrierile profesorilor, educatorilor, părinților și elevilor care cred că o comunitate poate crește și singură din interior. Căutăm filantropii de azi, care știu că nu trebuie să fii bogat ca să ajuți, ci doar să te implici. Orice român poate face asta, propunând o clădire în campanie sau renovând cu produsele noastre de ajutor”, a declarat Claudia Russu – Marketing Manager, Patru Mâini.

A doua fază a campaniei ia forma strângerii de fonduri pentru renovări. Patru dintre produsele Patru Mâini vor intra în promoție: Primus Chit Multicolor Antibacterian, Primus Adeziv Exterior (Extraflex), Primus Adeziv Alb Interior Exterior (Macrogranular) și Glet de Interior. Astfel că, în perioada mai – septembrie 2016, o valoare de 50 de bani – 1 leu din vânzarea fiecărui sac va merge spre o renovare din județul în care se vinde. Astfel, banii colectați în județul Brașov, de exemplu, vor merge la renovarea unei grădinițe sau școli tot din Brașov. Produsele Patru Mâini sunt disponibile în magazinele Dedeman, Praktiker și Hornbach din toată țara.

Patru Mâini este un producător 100% românesc de materiale de construcții pentru finisaje și un integrator de servicii și soluții pentru personalizarea caselor. Compania a fost înființată în anul 2003 și produce adezivi, tencuială decorativă, produse de finisare a fațadelor, chituri de rosturi, cu o capacitate de 80.000 tone anual.

Adaugă un Comentariu

*