Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, februarie 23, 2020
Sunteți Aici Home » SOCIAL » CAMPANIE: Sâmbătă donăm alimente greu perisabile pentru copiii nevoiaşi!

CAMPANIE: Sâmbătă donăm alimente greu perisabile pentru copiii nevoiaşi! 

Banca de Alimente 2015

Crucea Roşie Română şi Carrefour derulează, sâmbătă – 28 noiembrie, în toate hipermarket-urile din ţară, proiectul „Banca de Alimente” pentru a aduce apoi o mângâiere copiilor săraci, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Campania va fi semnalizată în fiecare hipermarket Carrefour din țară iar voluntarii Crucii Roșii Române, în calitate de ajutoare ale lui Moș Crăciun, vor îndemna clienții magazinelor să doneze alimente în containerele special amenajate după casele de marcat.

„Lipsa accesului la o alimentație normală este o problemă majora cu care se confruntă mii de persoane în România. Prin programul Banca de Alimente, Crucea Roșie Română a reușit să acorde un ajutor constant persoanelor nevoiașe timp de șase ani. Ne dorim ca și de această dată, în pragul Sarbatorilor de Iarna, să sprijinim cât mai mulţi oameni nevoiaşi şi să aducem bucurie copiilor pentru care o masă caldă valorează mai mult decât o jucărie”, a declarat Ioan Silviu Lefter – director general al Crucii Roşii Române.

La nivel international, la initiativa Fundatiei Carrefour, proiectul „Banca de Alimente” va fi derulat între 27 si 28 noiembrie simultan în 10 țări: Argentina, Belgia, Brazilia, Franța, Italia, Polonia, Spania, China, Taiwan si România și va reuni peste 3.000 de magazine. În România, Carrefour este susținătorul acestei campanii din anul 2009.

Adaugă un Comentariu

*