Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 27, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » CAMPANIE: Sănătatea este „noua euforie” din viaţa ta, nu drogurile!

CAMPANIE: Sănătatea este „noua euforie” din viaţa ta, nu drogurile! 

Foto: wyltv.ro

Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa şi Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Dâmboviţa celebrează, în data de 26 iunie 2014, Ziua Mondială de Luptă împotriva Abuzului şi Traficului Ilicit de Droguri şi organizează în perioada 26 iunie – 26 iulie 2014 Campania „Sănătatea este «noua euforie» din viaţa ta, nu drogurile!”.

„Scopul campaniei este de a informa publicul larg, în special tinerii, cu privire la efectele nocive ale substanţelor noi cu proprietăţi psihoactive. Vândute în mod deschis, inclusiv prin intermediul internetului, aceste substanţe, care nu au fost testate pentru siguranţa consumului uman, pot fi mult mai periculoase decât drogurile tradiţionale”, spun organizatorii.

Acţiunile planificate constau în activitati în complexele de servicii sociale din Târgoviste, în activitati stradale care vor încuraja copiii şi tinerii să stea departe de droguri şi vor sublinia importanţa unei atitudini vigilente şi responsabile din partea adulţilor. Toată populatia trebuie să se implice, pentru a proteja tinerii de substanţele periculoase.

Ministerul Sănătăţii şi Institutul Naţional de Sănătate Publică asigură coordonarea, analiza şi monitorizarea activităţilor campaniei.

 

Adaugă un Comentariu

*