Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 11, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » CAMPANIE: Târg de sănătate în comuna Potlogi. Învaţă şi tu să-şi schimbi stilul de viaţă!

CAMPANIE: Târg de sănătate în comuna Potlogi. Învaţă şi tu să-şi schimbi stilul de viaţă! 

targ de sanatate

Sâmbătă – 8 august 2015, locuitorii din comuna Potlogi vor beneficia de evaluarea gratuită a tensiunii arteriale, glicemiei, trigliceridelor şi colesterolului în cadrul unei campanii de sănătate finanţată din fonduri europene nerambursabile. Proiectul este implementat de Fundaţia Romtens la nivelul a 19 comunităţi rurale din 19 judeţe.

„Târgul de Sănătate este un eveniment dedicat populatiei din mediul rural, desfasurat într-un cadru relaxat, lipsit de rigorile activitaţilor derulate într-un cabinet medical. Evenimentul reprezinta pentru locuitorii din comuna, o oportunitate de a primi informatii si sfaturi despre îmbunatatirea starii individuale de sanatate pe care le vor oferi medici de familie, asistenti si specialisti în domeniul promovarii sanatatii.

Printre temele abordate în cadrul târgului de sanatate, regasite si în materialele informative ce vor fi diseminate de organizatori în rândul participantilor, se regasesc prevenirea anumitor boli, prin adoptarea unui stil de viata sanatos si eliminarea factorilor de risc ce conduc la aparitia acestora”, se arată într-un comunicat remis către mass-media.

Organizatorii îsi propun ca prin aceasta campanie sa atraga atentia asupra importantei adoptarii unui stil de viaţa sanatos si monitorizarii unor parametri cheie în evaluarea starii de sanatate, în vederea menţinerii unei bune stari de sanatate. Pentru buna desfăşurare a „Târgului de Sănătate”, organizatorii beneficiază de sprijinul nemijlocit al Primăriei Potlogi.

targ de sanatate 1

Adaugă un Comentariu

*