Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 7, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » CAMPANIE: Ţine cont de sfaturile poliţiştilor! Infractorii te pot cunoşte mai bine decât crezi!

CAMPANIE: Ţine cont de sfaturile poliţiştilor! Infractorii te pot cunoşte mai bine decât crezi! 

campanie prevenire politie 3

Poliţiştii din structurile de analiză şi prevenire a criminalităţii şi siguranţă publică din cadrul IPJ Dâmboviţa, împreună cu reprezentanţi ai Groupama Asigurări, au organizat o campanie de informare a populaţiei cu privire la furturile din autoturisme, fiind vizate zonele aglomerate din Municipiul Târgovişte, în special parcarea supermarketurilor XXL şi Kaufland.

Organizatorii au distribuit, miercuri – 2 iulie 2014, pliante pe care erau consemnate o serie de recomandări pentru evitarea victimizării sau au dat sfaturi, direct, celor cu care au relaţionat. Totodată, la intrarea în supermarketuri, au lipit afişe cu mesaje preventive, în vederea unei mai bune informării a populaţiei cu privire la acest gen de infracţiuni.

Campania „Infractorii te pot cunoaşte mai bine decât crezi” a fost iniţiată la naţional şi se va desfăşura până în luna septembrie 2014.

campanie prevenire politie 2

Recomandări pentru siguranţa autoturismului dumneavoastră:
– pe timpul nopţii parcaţi în zone iluminate, special amenajate;
– nu lăsaţi obiecte de valoare la vedere în autoturism;
– dacă părăsiţi autoturismul chiar şi pentru foarte puţin timp, nu lăsaţi cheile în contact şi asiguraţi-vă portierele;
– dacă este posibil, montaţi sisteme de alarmă performante;
– dacă observaţi persoane care încearcă să forţeze încuietorile unui autoturism, nu rămâneţi indiferenţi, sunaţi imediat la 112.

campanie prevenire politie 1

 

Adaugă un Comentariu

*