Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, noiembrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » CAMPANIE: Viaţă pentru Cezar! Donează 10 lei pentru a salva un bebeluş grav bolnav!

CAMPANIE: Viaţă pentru Cezar! Donează 10 lei pentru a salva un bebeluş grav bolnav! 

Foto: www.cugetliber.ro

Asociaţia „Împreună pentru Târgovişte” a lansat astăzi campania umanitară „Viaţă pentru Cezar” şi îi provoacă pe târgovişteni să doneze câte 10 lei pentru a salva un copil de 3 luni.

„Am semnale că cei mai mulţi dintre târgovişteni sunt gata să ajute, fiecare după posibilităţi, dar nu a existat cineva care să-i coalizeze până acum. Ţinta noasstră este să determinăm 10.000 de târgovişteni să doneze o sumă fixă, accesibilă oricui – 10 lei. Nu este proeictul unei singure persoane sau al unei asociaţii. Este proiectul unei comunităţi, iar noi, târgoviştenii, putem să dăm acest semnal”, a spus Gabriel Boriga – membru al Asociaţiei „Împreună pentru Târgovişte”.

conferinta viata pentru cezarCezar Mihai Nica s-a născut de ziua oraşului, pe 8 septembrie 2014. La două zile, băieţelul a fost supus unei intervenţii chirurgicale finalizată cu succes. Şi totuşi… Când micuţul se afla pe masa de operaţie, medicii au sesizat o cădere respiratorie suspectă, aşa că au hotărât să-l supună unor investigaţii amănunţite. Rezultatul a fost şocant pentru întreaga familie. Cezar s-a născut cu o malformaţie la inimă şi la plămâni!

După îndelungi căutări, după numeroase formulare completate, părinţii au reuşit să obţină o programare pentru operaţie la o clinică din Anglia, unde trebuie să ajungă pe 8 decembrie.

Sistemul de donaţii gândit de iniţiatorii campaniei „Viaţă pentru Cezar” este unul extrem de simplu. Târgoviştenii trebuie să meargă pe Centrul Vechi al Târgoviştei, la sediul Asociaţiei „Împreună pentru Târgovişte” (fostul sediu PNŢCD) şi să ofere 10 lei pentru a-l ajuta pe Cezar Mihai Nica să trăiască. Vor primi chitanţă şi vor semna pe panoul donatorilor. Campania se va derula în perioada 4 – 31 decembrie 2014. Primii bani s-au strâns chiar astăzi, la finalul conferinţei de presă, jurnaliştii prezenţi alăturându-se acestei campanii umanitare.

Pentru cei care au programul încărcat şi nu-şi găsesc timp să meargă la sediul Asociaţiei, vă punem la dispoziţie două conturi, unde puteţi de asemenea să donaţi bani pentru a salva o viaţă!

  • RO55BPOS16010624963RON01 – cont în lei deschis la Bancpost Târgovişte pe numele Nica Afil Liviu (bunicul copilului)
  • RO56BTRLEURCRT0264411601 – cont în euro deschis la Banca Transilvania pe numele Nica Tiberiu gabriel (tatăl copilului)
  • asociatia impreuna pentru targoviste

Adaugă un Comentariu

*