Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iunie 16, 2019
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » Campion în comuna sa! Marian Şerban, înscăunat primar pentru a treia oară

Campion în comuna sa! Marian Şerban, înscăunat primar pentru a treia oară 

„Voi fi acelaşi om pe care-l cunoaşteţi şi, împreună cu dumneavoastră, voi continua dezvoltarea comunei”! Aceasta este promisiunea pe care a făcut-o Marian Şerban consătenilor săi, odată cu depunerea jurământului de credinţă ca primar al comunei Poiana, pentru a treia oară consecutiv. „Toate promisiunile făcute în campania electorală se vor împlini. Opozanţii mei nu vor reuşi să mă faulteze, indiferent cât de mult încearcă acest lucru, fiindcă, în ultimii 8 ani, am avut multe nopţi nedormite, multe curse la Bucureşti şi la Târgovişte şi s-au consumat tone de hârtie pentru întocmirea de proiecte care să ducă la dezvoltarea comunei”.

La rândul său, viceprimarul Ion Perşinaru este şi el la al treilea mandat, fiind reales din rândul consilierilor locali cu unanimitate de voturi. Ion Perşinaru i-a promis primarului Marian Şerban şi locuitorilor comunei Poiana că va munci cot la cot pentru ca proiectele gândite să devină realitate.

Ceremonia de constituire a Consiliului Local Poiana şi de învestire a primarului s-a terminat într-un mod original. Edilul Marian Şerban a primit o cupă de campion, drept mulţumire pentru ceea ce a realizat şi ca imbold să nu se dea bătut şi să meargă mai departe pe drumul dezvoltării comunei. După 8 ani de zile în fruntea localităţii, Marian Şerban continuă să fie cel mai iubit dintre locuitorii din Poiana.

Adaugă un Comentariu

*