Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 10, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » CAMPIONAT DE TABLE: Câştigă bani frumoşi cu pasiunea ta! Vezi unde şi când se organizează concursul!

CAMPIONAT DE TABLE: Câştigă bani frumoşi cu pasiunea ta! Vezi unde şi când se organizează concursul! 

concurs table

Piata Sfatului din Brasov este in weekend scena primei etape a Trofeului Ciucas la Table 2014, cel mai important eveniment de profil din Romania. Competitia organizata sub egida Federatiei Romane de Table se desfasoara in sistem open, fiind deschisa atat profesionistilor, cat si amatorilor.

Urmatoarele etape ale Trofeului Ciucas la Table sunt programate la Targoviste (26-27 iulie) si Ploiesti (30-31 august). Premiile totale sunt in valoare de 2100 EURO (net), cate 700 EURO pentru fiecare etapa. (400 EURO – locul I, 200 EURO – locul II si 100 EURO – locul 3).

Inscrierile se fac pe baza unei taxe de 20 lei achitate la fata locului, sambata, dupa ora 11:00. Organizatorii isi rezerva dreptul de a limita la 256 de locuri tabloul de concurs. Se pot pre-rezerva locuri si pe e-mail (nume complet, telefon) la adresa tableinromania@gmail.com, insa taxa de inscriere se achita doar in Piata Sfatului. Se pot inscrie doar persoanele care fac dovada ca au peste 18 ani. Turneul incepe sambata dupa pranz, iar marea finala este programata duminica seara.

Toti cei prezenți la turneu vor avea la dispozitie o multime de activitati interactive in urma carora pot castiga premii constand in bere, dar si multe alte cadouri surpriza din partea sponsorului principal.  Evenimentul este organizat cu sprijinul Primariei Municipiului Brasov si va fi prezentat de Cosmin Tudoran de la trupa Ca$$a Loco.

Romania este o tara cu traditie in table. Pana in prezent, tara noastra are in palmares patru titluri europene si un titlu mondial la table, cucerit in 1992 de Ion Ressu, nepotul celebrului pictor Camil Ressu.

„Principalul nostru scop este sa schimbam mentalitatea romanilor ca tablele sunt un joc de noroc. Este nevoie de multa strategie, de o analiza constanta a situatiei de pe tabla. Concursul este totodata un prilej excelent pentru federatie sa descopere noi jucatori talentati. Ne dorim sa revenim in elita acestui sport pe plan mondial”, a declarat Liviu Radu – presedintele Federatiei Romane de Table.

Adaugă un Comentariu

*