Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 25, 2020
Sunteți Aici Home » RELIGIE-CULTURĂ » Campionii Umorului din Dâmboviţa sunt cunoscuți în toată țara

Campionii Umorului din Dâmboviţa sunt cunoscuți în toată țara 

La apropiatul Festival Naţional al Umorului „Constantin Tănase” de la Vaslui, judeţul Dâmboviţa va avea reprezentanţi deosebiţi. Este vorba de micii actori de la Şcoala Micilor Vedete şi de la Clubul Victorioşilor, instruiţi de Victor Mihalache.

Ei se vor prezenta în concurs la secţiunile: grup (cu momentul „Poveşti modernizate” – text şi instructor: Victor Mihalache), duete comice (Alexandra şi Eric Negru – momentul „Păcală”) şi interpreţi individuali (Radu Iordache – „Balada chiriaşului grăbit”, de George Topârceanu şi Cristina Ilie – „Ca-n filme” – text şi regie: Victor Mihalache).
Aceleaşi momente vor fi prezentate şi la Festivalul Naţional de Umor Popular „Povestea Vorbei”, care va avea loc la sfîrşitul lunii octombrie la Găeşti. Activitatea grupului de umor „Şcoala Micilor Vedete” este susţinută de Primăria Comunei Aninoasa.

Micii actori dâmboviţeni s-au întors de la recent-încheiatul Festival Naţional de Umor „Cucuruz – mălai de toamnă”, care s-a desfăşurat la Jibou, în judeţul Sălaj, cu Premiul Special al Juriului şi Premiul „Şaua pe furnică” şi au invitaţii pentru micro-recitaluri la mai multe televiziuni naţionale.

Adaugă un Comentariu

*