Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 19, 2018
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » #CANCELCANCER: Municipiul Târgovişte se alătură, pe 24 iulie, Marşului Roz

#CANCELCANCER: Municipiul Târgovişte se alătură, pe 24 iulie, Marşului Roz 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: bibliotecanord.files.wordpress.com)

În România, anual, 9.000 de femei descoperă o formă de cancer la sân, iar autoritățile estimează că jumătate dintre acestea pierd lupta cu boala din cauza depistării bolii în stadii avansate. Acesta este și motivul pentru care cancerul la sân reprezintă prima cauză de mortalitate în rândul româncelor. Cu toate că e forma de cancer care afectează cel mai grav populația feminină, e în același timp și cea care poate fi vindecată în 94% din cazuri, dacă este diagnosticată în primele două stadii. Așadar, depistarea precoce și informarea salvează vieți!

AVON Cosmetics România organizează duminică, 24 iulie 2016, Marșul Roz #CANCELCANCER, un marș de informare, parte a Campaniei pentru Sănătatea Sânilor, care a tras un semnal de alarmă asupra importanței depistării precoce a cancerului la sân și a adus în stradă lupta pentru sănătatea femeilor.

#CANCELCANCER, mesajul Marșului Roz, semnifică îndemnul ca fiecare dintre noi să „dea cancel” tuturor motivelor care ne determină să amânăm o vizită la medic. Avon face primul pas şi oferă fiecărui participant la Marș câte o investigație gratuită la sân care poate fi păstrată sau oferită unei femei dragi.

Târgoviștenii vor mărșălui în semn de solidaritate pe traseul Piața Tricolorului – Bulevardul Libertății – Strada Poet Grigore Alexandrescu – Bulevardul Mircea Cel Batran – Piața Tricolorului, începând cu ora 19:00. La final, participanții, alături de mai multe învingătoare ale cancerului, vor lansa baloane roz, în memoria victimelor cancerului, vor primi informații despre cum pot depista la timp o formă de cancer și se vor bucura de suprizele pregătite de AVON.

AVON Cosmetics România este lider pe piaţa cosmeticelor din România începând cu anul 2002, păstrându-şi această poziţie de atunci şi până în prezent. Prin Campania pentru Sănătatea Sânilor, AVON România luptă împotriva cancerului la sân, prin strângerea de fonduri din vânzarea produselor cu fundiţă roz.

Adaugă un Comentariu

*