Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, noiembrie 27, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » CAPTURĂ: Vezi ce au găsit poliţiştii la hoţii de animale din Dâmboviţa şi Prahova! VIDEO

CAPTURĂ: Vezi ce au găsit poliţiştii la hoţii de animale din Dâmboviţa şi Prahova! VIDEO 

perchezitii

În urma celor 13 percheziţii domiciliare efectuate astăzi, în judeţele Prahova şi Dâmboviţa, au fost găsite 17 animale, mai multe telefoane mobile, 3.000 de euro şi 4.000 de lei. 11 persoane au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale, până în prezent 7 fiind reţinute pentru 24 de ore.

„Poliţiştii au găsit 8 oi, 4 cai, 4 vaci şi un mânz, posibil a fi fost furate de către persoanele bănuite. De asemenea, din imobilele perchiziţionate au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, telefoane mobile, 3.000 de euro şi 4.000 de lei, iar două autovehicule au fost puse sub sechestru asigurător.

11 persoane au fost conduse la sediul poliţiei, pentru continuarea cercetărilor, dintre care, până în prezent, 7 au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă”, se arată într-un comunicat al IPJ Prahova.

Reamintim că, în această dimineaţă, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul I.P.J. Dâmboviţa şi luptători ai Serviciilor pentru Acţiuni Speciale din cadrul celor două inspectorate judeţene de poliţie, au efectuat 13 percheziţii domiciliare. 8 percheziţii s-au efectuat în judeţul Prahova (în comunele Berceni, Balta Doamnei, Bărcăneşti şi Rîfov) şi 5 în judeţul Dâmboviţa (în comunele Corneşti, Gura Şuţii, Tărtăşeşti şi în oraşul Răcari), la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale specializate în comiterea de furturi de animale.

Din verificări, a rezultat că gruparea ar fi acţionat pe teritoriul judeţului Prahova şi ar fi săvârşit mai multe furturi, în perioada februarie – august 2014. Prejudiciul creat prin activitatea infracţională a fost estimat la 30.000 de lei.

VIDEO

Adaugă un Comentariu

*