Știri, Muntenia-Sud, România|marți, octombrie 20, 2020
Sunteți Aici Home » OPINII » Caravana cu iluzii violet

Caravana cu iluzii violet 

ion obagila 1Dan Diaconescu s-a plimbat cu demagogo-mobilul prin judeţul Dâmboviţa. Cine să mai aibă încredere în acest tip de lider care una vorbeşte alta se întâmplă. Nimeni. A clacat. A dat tot ce se putea.

Acum au mai rămas câteva reziduuri de speranţe pe care le îndeasă în buzunar unii creduli. Pe lângă el, în aşa zisul tur de forţă prin judeţ droaie de carierişti, fripturişti, traseişti, indivizi care tot îşi caută un loc în politica dâmboviţeană şi nu-l găsesc. Despre ei vom mai vorbi. Îi vom lua pe rând. Ca pe exponatele de relicve de prin muzee, cu fişa la zi.

PPDD, până acum, a fost doar o pepinieră pentru celelalte partide care mai aveau nevoie de un snop de voturi prin Parlament, vânduţi pe doi bănuţi.

Despre liderii locali aţi auzit ceva? Nimic. Anonimi care se plimbă cu maşini scumpe şi pozează în barosani. Încrezuţi şi infatuaţi. Sunt ai poporului cum suntem noi nemţi. Nu au nicio treabă cu problemele judeţului. Îşi urmăresc doar interesul, îşi satisfac doar orgoliul. Aşa că, vizita lui Dan Diaconescu cu demagogo-mobilul a fost doar o simplă plimbare. Ce-i drept, cu mult violet…

Adaugă un Comentariu

*