Știri, Muntenia-Sud, România|joi, martie 4, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » Caravana NIVEA #LikeYourself ajunge în liceul tău!

Caravana NIVEA #LikeYourself ajunge în liceul tău! 

caravana-nivea

Nivea România a lansat astăzi, 25 octombrie 2016, campania #LikeYourself, un proiect educațional ambițios care își propune să transmită, fetelor, că îngrijirea este primul pas pentru a avea încredere în ele și pentru a se simți bine în pielea lor. În fiecare liceu, va avea loc o sesiune de o oră în care echipa Nivea va discuta cu adolescentele despre importanța îngrijirii pielii.

Pentru ca sesiunea să fie interactivă și interesantă, Nivea a lansat și aplicația de mobil #LikeYourself, prin care elevele au acces la informații despre rutina de îngrijire și produsele care li se potrivesc, sfaturi și recomandări de îngrijire și make-up, quizuri și concursuri. De asemenea, trei adolescente înscrise în aplicație vor avea șansa să câștige premiul cel mare: câte o sesiune de shopping alături de ambasadoarele campaniei și o ședință foto pentru coperta unei reviste glossy care va fi menționată ulterior.

Ideea campaniei #LikeYourself a pornit de la un studiu recent*, conform căruia doar 10% dintre românce consideră că este important să aibă grijă de pielea lor, România situându-se pe ultimul loc în regiune la acest capitol. Rezultatele cercetării mai arată că, în anul 2015, doar una din trei gospodării din țara noastră a achiziționat cel puțin o dată pe parcursul unui an o cremă de față sau de corp.

Adaugă un Comentariu

*