Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, noiembrie 29, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » CARAVEŢEANU: Senatorului Ţuţuianu i se potriveşte apelativul „Erdogan de Dâmboviţa”!

CARAVEŢEANU: Senatorului Ţuţuianu i se potriveşte apelativul „Erdogan de Dâmboviţa”! 

marius caraveteanu k

Preşedintele PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu, nu putea să lase conferinţa de presă pe care a ţinut-o astăzi să curgă alene fără să amintească numele principalului său adversar în ale politicii – senatorul Adrian Ţuţuianu, şeful PSD Dâmboviţa.

Liderul liberal a constatat că, după debarcarea lui Oprea de la conducerea Consiliului Judeţean, puterea lui Ţuţuianu a sporit şi că, acum, practic, acesta conduce fără probleme întreg judeţul. Marius Caraveţeanu a spus că unii social-democraţi folosesc apelativul Ceauşescu, când se referă la Adrian Ţuţuianu.

„Cred că mai degrabă i s-ar potrivi numele de Erdogan de Dâmboviţa, asta din dorinţa nemărginită din ultima perioadă de a căpăta puteri”, a declarat Marius Caraveţeanu.

în cadrul conferinţei, preşedintele PNL Dâmboviţa a comentat încă o dată pe seama alocărilor bugetare extrem de mici realizate de Consiliul Judeţean către primăriile conduse, în special, de reprezentanţi liberali.

A fost dată ca exemplu Primăria comunei Moţăieni, căreia i s-au repartizat câteva zeci de mii de lei, în condiţiile în care ar fi avut nevoie de peste 500.000 de lei pentru finalizarea lucrărilor la sistemul de alimentare cu apă care zace în nepăsare de ani de zile.

„Încercăm să găsim soluţii deşi, la acest moment, din postura de partid de opoziţie, este foarte greu. Nimeni nu a putut să prezinte, cu subiect şi predicat, de ce s-a ţinut cont când s-a efectuat această repartizare, cum s-a ajuns la aceste cifre”, a spus Marius Caraveţeanu.

Răspuns la CARAVEŢEANU: Senatorului Ţuţuianu i se potriveşte apelativul „Erdogan de Dâmboviţa”!

  1. tass

    domnule doctor inginer.cu gandira asta nu ajungi in parlament.pai fostul matale sef cine draqu era?satana?el era presedinte de tara,premier,presedintele camerelor.dar memoria este scurta pentru toti pdl.istii.pacat.am uitat.doctore,ospatarul ala de la gaiesti pe unde mai este?

     

Adaugă un Comentariu

*