Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, martie 23, 2019
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » CARIERĂ: Cum a ajuns ministru în Guvernul Grindeanu fiica agentului Tătărescu

CARIERĂ: Cum a ajuns ministru în Guvernul Grindeanu fiica agentului Tătărescu 

Sursa foto: agerpres.ro / dâmboviţanews.ro

Mihaela Virginia Toader, ministrul delegat pentru Fonduri Europene în Guvernul Grindeanu, este fiica fostului vicepreședinte al Consiliului Judeţean Dâmbovița – Mihai Trifan, racolat de Securitate în perioada 1971 – 1972 cu numele de cod „Tătărescu” – scrie flux24.ro. CNSAS a constatat că acesta a fost racolat de Securitate, dar nu au fost găsite deocamdată note informative date de acesta, ci doar angajamentul cu numele de cod.

Mihaela Toader a fost angajată în Guvernul Năstase la SGG în 2003 datorită tatălui său, lider în PSD Dâmbovița. Trifan a fost și președinte al clubului Chindia Târgoviște. A fost și şef al Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) unde a câștigat 500 de milioane lei anual. În 2012, Trifan a trecut de la PSD la PDL, dar între timp s-a întors la social democrați. Soţul ministrului Mihaela Toader este poliţist, activând în trecut la Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate din IGPR.

Sursa: flux24.ro

Adaugă un Comentariu

*