Știri, Muntenia-Sud, România|luni, martie 8, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » CĂUTĂRI: Fetiţă de 2 ani a dispărut într-o pădure din Prahova!

CĂUTĂRI: Fetiţă de 2 ani a dispărut într-o pădure din Prahova! 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.turnulsfatului.ro)

Alertă în comuna Dumbrava, din judeţul Prahova! O fetiţă de numai 2 ani a dispărut în această seară, după ce mama sa a lăsat-o pe o geacă, la marginea pădurii de lângă casă, împreună cu cei trei căţei ai lor. Femeia a intrat în locuinţă, cu gând să-şi ia câteva lucruri, după o ceartă cu concubinul său. Când s-a întors, nu a mai găsit copila şi a sunat la 112.

16 pompieri, 15 jandarmi, 10 poliţişti, pădurari şi un câine de urmă au fost mobilizaţi pentru căutări. De asemenea, li s-au alăturat şi mai mulţi săteni. Fetiţa era îmbrăcată cu pantaloni roşii, bluză de aceeaşi culoare şi un pulovăr alb. Pe cap, purta o căciulă roşie cu dungi albe, iar în picioare avea ghete gri. VOM REVENI.

UPDATE ORA 20:25 – De la Bucureşti, urmează să ajungă în Prahova un elicopter cu reflectoare şi cameră de termoviziune pentru a sprijini echipele de căutare de la sol.

UPDATE ORA 20:45 – După două ore de căutări, fetiţa a fost găsită la aproximativ 1 km distanţă de casă, pe albia râului Teleajăn. Salvatorul copilei a fost câinele de urmă… După ce micuţa va fi consultată, se va decide dacă va fi sau nu transportată la spital. În final, s-a dovedit că mama, aflată sub influenţa băuturilor alcoolice, a uitat unde şi-a lăsat fetiţa.

Adaugă un Comentariu

*