Știri, Muntenia-Sud, România|joi, august 6, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » CERERE: Se caută 800 de persoane pentru a merge la cules de căşuni în Spania

CERERE: Se caută 800 de persoane pentru a merge la cules de căşuni în Spania 

Foto: www.ifz.ro

Spaniolii caută forţă de muncă pentru campania de cules căpşuni care se va declanşa în următoarele luni. Au fost scoase la bătaie 800 de posturi. Contractele vor fi încheiate pe o perioadă de trei luni, iar salariul este de 39,48 euro pe zi.

Persoanele care doresc să lucreze în străinătate trebuie să meargă la sediile AJOFM pentru a fi înregistrate în baza de date. Dosarul de înscriere va conţine: BI/CI sau Paşaport (cu valabilitate de minim 6 luni) – copie; certificat naştere – copie; cazierul judiciar (care să ateste că nu are antecedente penale – termen de valabilitate 6 luni) – original; adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea “clinic sănătos”; CV în limba română (model EUROPASS); cerere tip – Anexa 3 bis, prevăzută de Procedura EURES).

În judeţul Teleorman, AJOFM va organiza pe 26 ianuarie, prin compartimentul EURES, selecţie pentru căpşunari la Sala Polivalentă din Alexandria.

Răspuns la CERERE: Se caută 800 de persoane pentru a merge la cules de căşuni în Spania

  1. DINUT

    nu va inteleg de ce asa va da ceva spania !!?? pe cand spanioli in romania la cules de afine !!??, mai bine va ocupati de starea oamenilor din pucioasa si de cetatenii de onoare si consilieri care toaca marunt acest oras minunat

     

Adaugă un Comentariu

*