Știri, Muntenia-Sud, România|joi, februarie 20, 2020
Sunteți Aici Home » POLITIC » CERTITUDINE: Ludovic Orban trăieşte deja victoria!

CERTITUDINE: Ludovic Orban trăieşte deja victoria! 

conferinta PNL Orban

Ludovic Orban a venit astăzi, din nou, la Târgovişte pentru ultima întâlnire cu liderii PNL Dâmboviţa înainte de scrutiul intern care se va desfăşura pe 17 iunie la Bucureşti. Orban era destins, semn că are deja siguranţa câştigătorului. Lucru pe care el însuşi l-a dezvăluit, spunând că are sprijinul majorităţii organizaţiilor din România. Nu a reuşit să capaciteze interesul PNL-iştilor din Mureş şi Maramureş plus patru filiale de sector din Bucureşti. În rest, toată lumea votează Orban.

Deloc modest, Ludovic Orban a spus că va câştiga funcţia supremă în PNL cu un scor confortabil. A ţinut să sublinieze faptul că a avut o campanie internă pozitivă, fără atacuri sub centură, jigniri şi critici.

Lângă Orban, în ultimele săptămâni, au început să se regrupeze mai toate numele de anvergură ale PNL-ului, chiar dacă nu-l înghiţeau şi ar fi mers pe mâna lui Cristian Buşoi. În final, s-au alăturat lui Orban, văzând cum acesta a ras mai tot la capitolul popularitate şi mesaj! În astfel de situaţii şi când datelele de pe teren arată ce arată, este bine să te guduri pe lângă cel care deja trăieşte victoria. Este o metodă pe care politicienii români o tot folosesc de ani şi ani, spre binele lor!

Adaugă un Comentariu

*