Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, martie 5, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » CHINDIA NU MAI JOACĂ ÎMPOTRIVA LUI DINAMO ŞI A CHIAJNEI! Planurile le-au fost încurcate de reluarea campionatului Ligii I

CHINDIA NU MAI JOACĂ ÎMPOTRIVA LUI DINAMO ŞI A CHIAJNEI! Planurile le-au fost încurcate de reluarea campionatului Ligii I 

chindia-targoviste

Oficialii Chindiei aranjaseră două meciuri de pregătire cu prim-divizionarele, care au picat după ce LPF a decis ca prima rundă din 2013 în Liga I să se joace în week-endul 22-24 februarie. Chindia ar fi trebuit să întâlnească Concordia pe 20 şi Dinamo pe 23 februarie.

Reluarea campionatului Ligii I cu o săptămână mai devreme decât era prevăzut le-a încurcat planurile târgoviştenilor.

“Vom vedea ce mai putem face pentru a acoperi aceste date. Deocamdată avem bătut în cuie doar amicalul cu Vâlcea, miercuri la Izvorani”, declară tehnicianul Eusebiu Tudor. Lotul Chindiei a plecat azi în al doilea cantonament al iernii, la Izvorani.

În altă ordine de idei, Chindia a învins pe CS Mioveni (Liga a II-a, seria a II-a), scor 2-1 într-un amical disputat sâmbătă la prânz pe terenul argeşenilor. Şerban şi Voduţ au înscris golurile roş-albaştrilor în confruntarea cu actuala echipă a fostului antrenor de la Târgovişte, Flavius Stoican.

Sursa: Liga2.ro

Adaugă un Comentariu

*