Știri, Muntenia-Sud, România|marți, martie 2, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » CHINDIA VA ÎNTÂLNI DINAMO ŞI COONCORDIA ÎN MECIURILE AMICALE! Tehnicianul Eusebiu Tudor vorbeşte despre greutăţile întâmpinate

CHINDIA VA ÎNTÂLNI DINAMO ŞI COONCORDIA ÎN MECIURILE AMICALE! Tehnicianul Eusebiu Tudor vorbeşte despre greutăţile întâmpinate 

chindia-pregatire-1

Conducerea clubului târgoviştean a stabilit programul de pregătire pentru ultima lună dinaintea reluării campionatului. Chindia va juca meciuri amicale cu CS Mioveni (9 februarie, în deplasare), cu CSM Râmnicu Vâlcea (13 februarie, la Snagov), Concordia Chiajna (20 februarie, în deplasare), Dinamo Bucureşti (23 februarie) şi FC Argeş (2 martie), la jumătatea acestei luni fiind perfectat şi un cantonament centralizat la Snagov.

Lotul roş-albaştrilor s-a antrenat la Ulmi şi Răzvad în ultimele zile, în condiţiile în care în Târgovişte nu există un gazon practicabil în afară de terenul principal de pe Eugen Popescu, tratat acum cu îngrăşăminte.

“Este greu, ne antrenăm pe unde putem. Până azi nu am avut nici măcar un autocar cu care să mergem la antrenamente. Am mers cu maşinile personale, la fel ca în cantonament. Poate se rezolvă, pentru că nu e bine deloc şi nici nu dă ok, să mergem de exemplu să jucăm cu Dinamo cu şase maşini…”, vorbeşte tehnicianul Eusebiu Tudor.

Sursa: Liga2.ro

Adaugă un Comentariu

*