Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 14, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » CINCI ZILE DE DISTRACŢIE MAXIMĂ ÎN BUCEGI! Participanţii la Padina Fest sunt aşteptaţi cu biciclete, tiroliene, adventure park, alpinism şi panou de căţărare

CINCI ZILE DE DISTRACŢIE MAXIMĂ ÎN BUCEGI! Participanţii la Padina Fest sunt aşteptaţi cu biciclete, tiroliene, adventure park, alpinism şi panou de căţărare 

padina fest

Padina Fest revine în forţă cu a patra ediţie între 31 iulie şi 4 august 2013 pe Platoul Padina, Munţii Bucegi. Pe toată perioada festivalului te vei putea bucura de activităţi montane, workshopuri, concerte şi întreceri sportive chiar în inima muntelui.

2013 este anul în care ducem distracţia responsabilă la un alt nivel! De la acces până la trupe, de la sport până la relaxare, de la activităţi până la workshopuri! Ca să fii mai aproape de locul distracţiei si natură, anul acesta te aşteptăm cu biciclete, tiroliene, adventure park, activităţi de alpinism, panou de căţărare şi alte posibilităţi de relaxare. Nu lăsa cortul acasă, împreună putem să formăm cel mai animat camping montan din România!

Măsurile de ordine şi siguranţă publică vor fi asigurate de efective din cadrul Jandarmeriei Dâmboviţa (Posturile de Ordine Publică Montane Peştera şi Zănoaga).

Pe parcursul desfăşurării tuturor activităţilor jandarmii dâmboviţeni recomandă participanţilor să dea dovadă de un comportament civic adecvat pentru ca întreaga activitate să se desfăşoare în condiţii de normalitate.

Persoanele aflate în dificultate în zona Platoului Montan Bucegi pot apela cu încredere numerele de telefon 0749.034.639, 0749058037 sau numărul unic de urgenţă „112”, pentru a obţine sprijinul imediat al jandarmilor montani.

VEZI AICI PROGRAMUL PADINA FEST

 

Adaugă un Comentariu

*