Știri, Muntenia-Sud, România|joi, februarie 25, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » Cine ne scapă de cerşetorii de pe Centrul Vechi al Târgoviştei?

Cine ne scapă de cerşetorii de pe Centrul Vechi al Târgoviştei? 

cersetori centrul vechi 2

Târgoviştenii care vor să profite de ultimele zile de vară şi ies la terasă pe Centrul Vechi trebuie să se înarmeze cu multă răbdare pentru a face faţă valului de cerşetori. Aceştia, te abordează de cum te aşezi pe scaun. Bătrâni care-şi plâng neputinţa, tinere care sunt cu ochii pe bunurile tale în timp ce stau cu mâna întinsă, mame cu puradei murdari şi dezbrăcaţi în braţe sau târându-i după ei pe copiii mai mari…

În decurs de 10 minute, trec pe lângă mese cel puţin cinci serii! Şi, dacă faci imprudenţa să-i dai bănuţi vreunuia dintre ei, cu siguranţă mai atragi câţiva în plus şi apoi eşti nevoit să asişti şi la lupta pentru teritoriu. Cu înjurături, ameninţări şi expresii vulgare! Privind de pe margine cum decurge această poveste, îţi dai seama că totul este bine organizat. Fiecare cerşetor are în „grijă” anume terasă şi nu trece dincolo decât în cazul în care îi reperează pe consumatorii darnici.

Şi, uite aşa, o ieşire în oraş, care se dorea a fi moment de destindere, se transformă într-un fiasco. Asta, în condiţiile în care există instituţii, plătite din bani publici, adică din banii noştri, ai tuturor, care au în atribuţii stoparea cerşetoriei. Cum îşi fac oamenii ăştia treaba, se vede cu ochiul liber, stând la o terasă pe Centrul Vechi al Târgoviştei!

cersetori centrul vechi 1

2 Răspunsuri la Cine ne scapă de cerşetorii de pe Centrul Vechi al Târgoviştei?

  1. liv

    Simplu, printr-o Hotarare de Consiliu Local, dar nu, asta nu se va intampla pentru ca ei sunt electoratul nisa si in 2016 vor avea loc alegeri…asa sta treaba, bibicule!

     
  2. enache lucian

    Si cum sa sune HCL-ul fara sa incalce drepturile omului fara sa fie rasist si xenofob si fara sa implice vreo institutie a statului ca functionarii publici sunt suparati ca au salarii mici ( ei se fac ca ne platesc, noi ne facem ca muncim).

     

Adaugă un Comentariu

*