Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 1, 2020
Sunteți Aici Home » DEZVĂLUIRI » CIOBANI ÎNȘELAȚI CU CÂNTARUL ELECTRONIC! Cumpărătorii scădeau greutatea mieilor cu… telecomanda

CIOBANI ÎNȘELAȚI CU CÂNTARUL ELECTRONIC! Cumpărătorii scădeau greutatea mieilor cu… telecomanda 

miei 1

Doi bărbaţi au fost prinşi în flagrant de poliţişti, în timp ce modificau greutatea animalelor la cântărire cu ajutorul unei telecomenzi. Aceştia sunt suspectaţi de înşelăciune şi au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că suspecţii nu erau la prima faptă de acest gen şi că în urmă cu o zi, constănţenii au mai făcut alte două victime. Astfel, la data de 19 aprilie a.c., cei doi, împreună cu alţi trei cunoscuţi, au venit cu două autoutilitare la o stână de pe raza satului Stănceşti, pentru a cumpăra mai mulţi miei. După ce s-au înţeles cu doi proprietari de animale ca aceştia să le vândă 96, respectiv 54 de miei, au stabilit ca animalele să fie cântărite cu un cântar electronic, pe care îl aduseseră suspecţii.

Vânzătorii şi-au dat seama că au fost înşelaţi abia după plecarea suspecţilor. Ulterior, i-au contactat telefonic şi le-au propus o nouă tranzacţie, după care au solicitat ajutorul poliţiei pentru prinderea lor.

Poliţiştii au realizat prinderea lor în flagrant, atât cântarul, cât şi telecomanda cu ajutorul căreia era modificată greutatea reală a animalelor, fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Prejudiciul total cauzat, de 10.200 de lei, a fost recuperat integral, iar pe numele celor doi suspecţi a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune la măsurătoare, aceştia fiind reţinuţi pentru 24 de ore.

CITEȘTE MAI MULTE AICI

Adaugă un Comentariu

*