Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iunie 13, 2021
Sunteți Aici Home » ANCHETĂ » CIUDĂȚENII ÎN DOSARUL DE CORUPȚIE AL JUDECĂTORULUI ION MILOȘIOIU! Magistratul era filat de procurori, dar nu a fost prins în flagrant

CIUDĂȚENII ÎN DOSARUL DE CORUPȚIE AL JUDECĂTORULUI ION MILOȘIOIU! Magistratul era filat de procurori, dar nu a fost prins în flagrant 

ion_milosioiu_1

Dosar extrem de ciudat la DNA Pitesti. Fostul presedinte al Tribunalului Dambovita, judecatorul Ion Milosioiu (foto), a fost trimis in judecata, in data de 26 iunie 2013, alaturi de alte patru persoane, pentru trafic de influenta, printr-un rechizitoriu semnat de procurorul sef serviciu din DNA Pitesti, Sevastian Radu.

Milosioiu este acuzat ca, in 2010, a pretins 6.000 de euro, din care a primit 12.500 de lei, pentru a interveni in favoarea unei persoane arestata preventiv, care sa fie pusa in libertate si apoi condamnata la inchisoare cu suspendare.

Interesant este insa ca, asa cum reiese din rechizitoriul prezentat de Saptamanalul Gherila Urbana din Pitesti, magistratul a fost filat si supravegheat, chiar si in momentul in care se presupune ca ar fi primit mita. Mai mult, procurorul Sevastian Radu face trimitere si la anumite discutii telefonice purtate de judecator cu ceilalti inculpati, unele dintre ele avand loc chiar cu putin timp inainte ca Milosioiu sa primeasca banii.

In aceste conditii, ne intrebam: de ce nu au intervenit procurorii DNA care il filau pe Milosioiu chiar in momentul in care acesta ar fi primit banii, pentru a-l prinde pe judecator in flagrant? Ne intrebam, in acelasi timp, oare nu cumva judecatorul Milosioiu a refuzat sa raspunda comenzilor DNA, iar acum este pedepsit prin scoaterea de la naftalina a unui dosar cu fapte vechi de aproape trei ani?

CITEȘTE MAI MULTE AICI

 

Adaugă un Comentariu

*