Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, noiembrie 29, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » CNADNR repară DN71, Bâldana-Sinaia, şi construieşte pod nou la intrarea în Pucioasa

CNADNR repară DN71, Bâldana-Sinaia, şi construieşte pod nou la intrarea în Pucioasa 

reparatii DN 71

Compania Naţională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) a demarat, astăzi – 31 mai 2016, lucrările de reabilitare și refacere a sectoarelor degradate ale DN 71 Bâldana – Târgoviște – Pucioasa – Sinaia. Acţiunea a început în zona Termocentralei Doiceşti. Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboivţa – Adrian Ţuţuianu, care a efectuat demersurile necesare pentru această investiţie, sunt prevăzuţi 10 km de covor asfaltic şi reparații la îmbrăcămințile degradate.

De asemenea, se execută podul provizoriu de la intrarea în oraşul Pucioasa, astfel încât, în maximum 3 luni, să se poată demara lucrările de construire a unui pod nou peste pârâul Bizdidel, în locul celui avariat ca urmare a inundaţiilor din ultimii ani. CNADNR va iniţia şi alte lucrări de reabilitare pe sectoarele de drumuri naționale afectate, ce tranzitează județul Dâmbovița (DN 72A Târgoviște – Câmpulung).

pod pucioasa 1

Răspuns la CNADNR repară DN71, Bâldana-Sinaia, şi construieşte pod nou la intrarea în Pucioasa

  1. dinut

    sant sayul de minciuni de 26 ani ca se face campanie electorala !! si anume AUTOSTRADA BUCURESTI SINAIA PE DN 71 ,, OARE SE FACE VREODATA !!!??? SOSEA DN 71 OCOLITOARE LA PUCIOASA PRIN PUCIOASA SAT PANA LA MOTAIENI !! OARE SE VA FACE VREODATA !!!?? OCOLIREA SATULUI GLOD DE TIGANI PRIN SOSEA ALATURATA !!! SE VA FACE VREODATA !!!??? CALE FERATA DE LA TARGOVISTE LA SINAIA !!! SE VA FACE VREODATA !!! ETC ETC ETC ,,, IN REST NUMAI TAXE SI MINCIUNI PENTRU NOI SI BANI PENTRU EI SI PARTIDE !! DESTEAPTA TE ROMANE !!!

     

Adaugă un Comentariu

*