Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, martie 7, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » COALIŢIE PDL-PNL ÎMPOTRIVA VICEPRIMARILOR! Pe motiv de… voinţă politică se încearcă schimbarea acestora

COALIŢIE PDL-PNL ÎMPOTRIVA VICEPRIMARILOR! Pe motiv de… voinţă politică se încearcă schimbarea acestora 

primaria gura ocnitei

Scandalurile din administraţie nu mai contenesc. Se vede treaba că ciolanul mai are ceva carne, din moment ce se răscoală aşa de mulți indivizi cu ifose de politicieni. Răzvad, Ocnița, Gura Ocniței, Pucioasa sunt numai câteva exemple de localități unde se încearcă declanșarea unor puciuri și se croiesc alte alianțe.

Aseară, la Gura Ocniței reprezentanții PDL uniți cu PNL au dorit să schimbe actualul viceprimar, pe tânărul Gătej Constantin, apreciat de consătenii săi pentru conduită şi implicare în problemele comunităţii. Dar, ce să te faci cu rebelii, vroiau neapărat schimbare, fără nicio motivaţie. Argumentul suprem invocat de uniunea PDL+PNL era voinţa lor politică.

Evident, primarul Sorin Ioniţă a încercat să le explice că nu aşa se face administraţie, că cetăţenii nu au nevoie de degringoladă, haos, criză de autoritate. Tartorul schimbării cu orice preţ a fost, se pare, Mihai Niţă, fost viceprimar al comunei, reprezentant al PNL. Vroiau puciştii să-l aducă la cârmă pe pedistul Lambă.

„Actualul vice este un om onest, popular în comună, muncitor, ataşat spiritului de echipă. Împreună ne-am decis să schimbăm în bine localitatea. Am hotărât să lăsăm politica de-o parte şi să facem ceva pentru oameni, pentru localitatea Gura Ocniţei care, până acum un an jumătate, a fost lăsată de izbelişte”, declară primarul Sorin Ioniţă.

Şedinţa de consiliu s-a ţinut, dar pediştii şi peneliştii nu au fost mulţumiţi fiindcă nu s-a aflat pe ordinea de zi şi propunerea lor – voinţa politică. De faţă s-au aflat şi numeroşi cetăţeni care s-au arătat surprinşi de atitudinea consilierilor PDL şi PNL care, în loc să se gândească la lucrurile bune pentru comună, vor doar războaie politice.
Primarul Sorin Ioniţă nu a fost mulţumit nici de atitudinea secretarului Gheorghe Bădicioiu, care, în calitatea sa de garant al legii, ar fi trebuit să le explice consilierilor rebeli cum stă treaba cu dorinţa şi… putinţa.

Trebuie precizat că secretarul Gheorghe Bădicioiu a mai profesat şi la Primăria Ocniţa, de unde a plecat fiindcă prin atitudinea adoptată l-a scos din pepeni pe primarul Viorel Cismaru.

Edilul Sorin Iniţă i-a cerut secretarului să înştiinţeze Instituţia Prefectului despre situaţia creată la Gura Ocniţei. Cert este că pare de-a dreptul ciudat să schimbi din funcţie un viceprimar invocând voinţa politică, fără să aduci alte argumente.

Oamenii prin sat vorbesc că cei care vor debarcarea viceprimarului Gătej urmăresc de fapt să ajungă la primarul Sorin Ioniţă, să saboteze toate acţiunile acestuia de scoatere a localităţii din mocirla în care au băgat-o alţii.

3 Răspunsuri la COALIŢIE PDL-PNL ÎMPOTRIVA VICEPRIMARILOR! Pe motiv de… voinţă politică se încearcă schimbarea acestora

 1. oprea andreea

  asa este domnilor aveti in totalitate dreptate, cei care doresc schimbarea viceprimarului sunt oamei fara scrupule porniti sa denigreze oamenii care doresc sa faca ceva pentru aceasta comuna,nu sa o bage in mocirla asa cum a fost foarte multi ani.mentionez ca acesti caini nu sunt capabili sa poarte un dialog civilizat,din fericire am fost prezenta la adunarea pe care o mentionati mai sus iar anumiti consilieri pot spune cu mana pe inima ca nu isi pot duce o fraza la bun sfarsit fara un dezacord gramatical…in cea mai mare parte sunt antrenati pentru anumite boicoturi impotriva tuturor ce vor binele acestei comuni in special impotriva domnului Gatej Constantin un om cinstit cu frica de Dumnezeu.Din spusele mele puteti trage singuri concluziile pe care le doriti!

   
 2. lamba gheorghe

  Niste nenorocitii astia din opozitie !!!! Cei de la pSD incearca sa faca ceva bun pentru comunitate dar nu sunt lasati,mai ales ca se sifoneaza bani prin asociatia „pro sper”.Ce s-a facut pentru comunitate intr-un an si 6 luni ???????? Nimic ! S-au bagat aproape 5 miliarde in caminul cultural de la Adanca si nici acum nu este finalizat ! S-au angajat peste 20 de oameni care sunt platiti din banii contribuabililor si domnul pRIMAR se plange ca nu are cu cine sa lucreze . Pai de ce I-a angajat daca sunt incapabilili cum zice dumnealui.Daca suntem agramati cum spune domnisoara Andreea sa ne aratam fiecare diplomele pe care le avem ! La sedinta cu pricina au fost adusi cu masina de transport scolar si cu salvarea primita cadou de la nemti cei de la 416 ( ajutor social ) si altii care nu stiau de ce au venit acolo . Viceprimarul a fost ales cu jumatate+1 din consilierii in functie si poate fi dat jos la fel ! Asa ca nu trebuiesc motive .

   
 3. oprea andreea

  Domnule Lamba eu nu am lasat acest comentariu ca sa fac pe cineva sa se simt lezat de cuvintele pe care eu le-am mentionat .Aici nu tine de diploma ,dar mentionez daca doriti sa va arat diplomele pe care le-am dobindit nu am nimic impotriva cu cea mai mare placere.Dvs nu doriti nimic altceva decat sa discreditati anumite persoane din PSD.Si daca dvs spuneti ca aveti nu stiu cate diplome sper ca ati auzit de educatie civica si acolo se invata despre dreptul la opinia publica.Va multumesc ca ati adus aminte in citatul dvs despre ”agramati”de ce credeti ca am ajuns la concluzia aceasta?Va raspund tot eu :groapa nr singular,gropi nr plural.nu gropuri,groape…si cu asta cred ca v-am raspuns!Va multumesc!

   

Adaugă un Comentariu

*