Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, august 12, 2020
Sunteți Aici Home » POLITIC » COMISIE: Ţuţuianu vrea să afle dedesubturile alegerilor prezidenţiale din 2009

COMISIE: Ţuţuianu vrea să afle dedesubturile alegerilor prezidenţiale din 2009 

adrian tutuianu

Comisia de control SRI condusă de senatorul Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD Dâmboviţa, a intrat serios în pâine, în ceea ce priveştre descâlcirea unor situaţii care şi-au lăsat în ultimii ani amprente nedorite asupra funcţionării corecte a statului de drept. Ţuţuianu a cerut de la Serviciul Român de Informaţii documentele clasificate din intervalul derulării alegerilor prezidenţiale din 2009, fiindcă vrea să ştie clar care a fost rolul avut de SRI în acel eveniment.

„Săptămâna viitoare o vom chema la audieri pe Ana Maria Pătru, fost preşedinte AEP, în legătură cu scrisoarea trimisă Comisiei pentru ancheta alegerilor din 2009. Doamna Pătru a precizat că nu se va prezenta la audierile comisiei pentru ancheta alegerilor din 2009, dar şi-a arătat disponibilitatea de a fi audiată de Comisia de control SRI”, a declarat Adrian Ţuţuianu.

Răspuns la COMISIE: Ţuţuianu vrea să afle dedesubturile alegerilor prezidenţiale din 2009

  1. Jos Tutuianu Psihopatul

    Indraznesti sa apari, obsedat sexual (pana si un alt sociopat ti-a pus patalamaua de obsedat sexual), jeg nenorocit??? Te folosesti de banii statului si de putere sa-ti promovezi curvele??? Nici macar nu ai barbatia sa iti platesti curvele din banii tai. Dar mizeriile pe care le-au facut curvele tale angajate sau promovate in functii de conducere cine le plateste cretinule??? Plateste tu pentru ele nu noi, lichea ce esti!!!

     

Adaugă un Comentariu

*