Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 27, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » COMPLEXUL DE TURISM ŞI NATAŢIE VA FI GATA LA ÎNCEPUTUL VERII 2014! Lucrările se desfăşoară într-un ritm susţinut

COMPLEXUL DE TURISM ŞI NATAŢIE VA FI GATA LA ÎNCEPUTUL VERII 2014! Lucrările se desfăşoară într-un ritm susţinut 

complex natatie

Promisiunea primarului Gabriel Boriga este susţinută de constructor, care a dat asigurări că se va încadra în termenul impus de administraţia locală.

Pentru a se convinge că lucrările sunt în grafic, primarul Gabriel Boriga şi viceprimarii Ciprian Prisăcaru şi Ioan Ţuţuianu au inspectat vineri şantierul de la fosta Bază de Agrement Crizantema.

„O să fie un bazin foarte modern, de dimensiuni olimpice, 25 de metri cu 50 de metri, tribune, dotări pentru natație și pentru polo, vestiar, săli de refacere și de recuperare, tot ceea ce trebuie pentru ca o astfel de locație să poată găzdui cele mai importante competiții de natație și de polo, dar nu numai. Va fi aici și aqualand, ce se va întinde pe două hectare. Să nu uităm de parcare, cu 250 de locuri, de cele 2 piscine descoperite, două terenuri de fotbal, cu suprafață sintetică și iluminate cu nocturnă, două terenuri de tenis și unul de baschet, un amfiteatru cu 150 de locuri. Vă spuneam, din punctul meu de vedere, perla coroanei va fi dată de aqualandul pe două hectare”, a declarat Gabriel Boriga.

Investiţia de aproximativ 14 milioane de euro este susţinută în procente egale din fonduri europene nerambursabile şi din bugetul local al Primăriei Târgovişte.

Adaugă un Comentariu

*