Știri, Muntenia-Sud, România|joi, ianuarie 21, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » Componentele CSM-ului le-au oferit aleşilor locali invitaţii la meciul cu Arras şi un dvd cu victoria cu Nadezhda Orenburg

Componentele CSM-ului le-au oferit aleşilor locali invitaţii la meciul cu Arras şi un dvd cu victoria cu Nadezhda Orenburg 

baschet clm

Surpriză de proporţii consumată ieri în timpul şedinţei extraordinare a Consiliului Local Municipal. Aleşii urbei au fost vizitaţi de componentele echipei de baschet feminin CS Municipal Târgovişte, care prin vocea căpitanului Anca Stoenescu au dorit să le mulţumească tuturor consilierilor pentru sprijinul acordat.

„Vă mulţumim pentru tot ceea ce faceţi pentru noi şi pentru sprijinul pe care ni-l acordaţi. E o onoare să jucăm pentru oraşul Târgovişte şi vă rugăm să primiţi din partea noastră o invitaţie la meciul de miercuri, dar şi un DVD cu primul succes al unei echipe din România în grupele Euroligii.Vă mulţumim încă o dată şi sperăm să fiţi alături de noi în continuare”, a spus Ancuţa Stoenescu.

Gestul jucătoarelor, antrenorilor şi oficialilor formaţiei dâmboviţene a fost apreciat de consilierii prezenţi la şedinţa din această după amiază, fetele fiind aplaudate de aleşii municipali.

Meciul cu Arras se va juca în această seară, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor din Târgoviște.

Sursa: baskettgv.ro

Adaugă un Comentariu

*