Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iunie 3, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » Comuna Dobra, încă aşteaptă viceprimar!

Comuna Dobra, încă aşteaptă viceprimar! 

Gheorghe Nica, primar Dobra

Situaţia rămâne în continuare încordată în comuna Dobra, judeţul Dâmboviţa. Nu s-a reuşit până în momentul de faţă alegerea unui viceprimar. Orgoliile şi interesele sunt multe. PSD-ul vrea musai să obţină postul, lucru greu de realizat fiindcă opoziţia deţine controlul în Consiliul Local, iar o parte din aleşii social-democraţi nu l-ar agrea pe Gelică Săndulescu, cel pe care l-ar susţine conducerea organizaţiei dâmboviţene.

PSD-iştii pur sânge spun, pe la colţuri, că Săndulescu a devenit membru PSD cu câteva săptămâni înainte de campania electorală, până atunci fiind un aprig PNL-ist. Cert este că nu a fost stabilită data la care va intra pe ordinea de zi proiectul privind alegerea viceprimarului.

PSD nu controlează situaţia, având doar şase consilieri locali, în timp ce opoziţia are şapte, punându-l la socoteală şi pe reprezentantul ALDE, care nu ar fi dispus să voteze cu social-democraţii. Se mai spune că nici Gheorghe Nica, primarul comunei Dobra, nu îl are la suflet pe Gelică Săndulescu.

Adaugă un Comentariu

*