Știri, Muntenia-Sud, România|marți, mai 30, 2017
Sunteți Aici Home » POLITIC » COMUNICAT: Daniel Constantin, tot mai mic și tot mai ridicol!

COMUNICAT: Daniel Constantin, tot mai mic și tot mai ridicol!

Sursa foto: www.monitorulcj.ro / stiripesurse.ro

Minciuna și șantajul sunt „principiile de bază” ale carierei politice a lui Daniel Constantin. Rămas singur, după ce toți colegii din ALDE și-au dat seama de lipsa caracterului și de oportunismul acestuia, acum trăiește un sentiment de frustrare văzându-se părăsit și fără funcții. A rămas într-adevăr același om ca în urmă cu trei ani: un profitor și un șantajist, care a știut să speculeze fiecare oportunitate politică.

Este o realitate că fără USL în 2012 și fără Călin Popescu –Tăriceanu în 2016, Daniel Constantin nu exista ca om politic. Devenit acum un om fără niciun viitor, mânat doar de ura izvorâtă din frica de a rămâne fără funcții, acesta dezvăluie cu fiecare ieșire care este adevărata sa față: un procesoman și un oportunist devenit ridicol și disperat văzând cum puciul din interiorul partidului i-a eșuat. Și pentru că nici un coleg nu-i mai susține demersurile, acesta continuă de unul singur acțiunile împotriva ALDE.

Bunul simț și respectul în politică, unora le lipsește cu desăvârșire, lucru pe care îl putem constata de-a lungul carierei lui Constantin.

Și-a jignit prin toate acțiunile întreprinse în ultimul timp foștii colegi de partid, i-a jignit pe toți cei care au votat ALDE la alegerile locale și la alegerile parlamentare. Ce simplu este să procedezi astfel, când ai făcut campanie doar stând la dreapta președintelui Tăriceanu și făcând poze…

Astăzi, Daniel Constantin, într-un material din presă, se declara adversar al președintelui ALDE Călin Popescu-Tăriceanu și nutrea speranța că se vor întâlni în ringul politic, fără să înțeleagă că sunt ringuri și ringuri. În ringul în care Tăriceanu joacă nu este loc pentru Constantin, iar în ringul cu noroi, Tăriceanu nu intră! Poate să aibă Daniel Constantin de partea lui tot timpul din lume și toată răbdarea!

Deputat Steluța Cătăniciu,
vicepreședinte ALDE