Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 23, 2022
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » CONCERT: Fostul chitarist al trupei Guns N’ Roses cântă la Ploieşti!

CONCERT: Fostul chitarist al trupei Guns N’ Roses cântă la Ploieşti! 

Sursa foto: blabbermouth.net

Adrenalină și rock autentic în sala de concerte a Filarmonicii „Paul Constantinescu” Ploieşti, vineri – 22 septembrie, de la ora 20:30! Ron “Bumblefoot” Thal, fostul chitarist al trupei Guns N’ Roses, va urca pe scenă alături de Kyle Hughes la tobe, Dino Fiorenza la bas și Stefano Xotta la chitara secundară, Ron urmând a se ocupa de partea de chitară principală și voce într-un show ce se anunță a fi incendiar.

Evenimentul este un Warm-Up pentru Ziua Chitarelor 5, festival ce va avea loc în luna mai 2018 și va include, pe lângă recitaluri de chitară și concerte de muzică rock, și master class-uri susținute de importanti chitaristi, primul care a confirmat prezența în acest sens fiind Ron „Bumblefoot” Thal.

Producător muzical internațional și chitarist recunoscut la nivel mondial pentru virtuozitatea și talentul lui, Ron „Bumblefoot” Thal este un compozitor și cantautor american cu peste 20 de ani de experiență de scenă. Ca și chitarist solo al trupei Guns N’Roses (2006 – 2014), Bumblefoot a fost cap de afiș în cele mai importante festivaluri și concerte Rock din lume.

Biletele sunt disponibile atât online, pe www.filarmonicaploiesti.ro, cât şi la Casa de bilete a Filarmonicii “Paul Constantinescu” Ploieşti şi la Agentia Teatrală Ploieşti, la preţul de 50 de lei.

Adaugă un Comentariu

*