Știri, Muntenia-Sud, România|marți, ianuarie 18, 2022
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » CONCERT: „Lumina muzicii” o aduce la Târgovişte pe soprana Marta Sandu. VIDEO

CONCERT: „Lumina muzicii” o aduce la Târgovişte pe soprana Marta Sandu. VIDEO 

Marta Sandu (Sursa foto: revistatango.ro)

Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa organizează, la Teatrul Municipal Tony Bulandra din Târgovişte, duminică – 23 aprilie, de la ora 19:00, spectacolul „Lumina muzicii”, susţinut de Orchestra Simfonică „Muntenia”, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga, cu participarea sopranei Marta Sandu. Programul concertului va conţine lucrări pline de emoţie ale unor compozitori solari, Mozart şi Haydn.

Soprana Marta Sandu este originară din judeţul Argeş. A studiat la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti, unde a obţinut diploma de licenţă şi de masterat. Şi-a aprofundat studiile la Londra, în cadrul Guildhall School of Music and Drama, cu soprana Nelly Miricioiu, până în anul 2011. A fost îndrumată în carieră de către soprana Luciana Serra, profesor de tehnică vocală la Accademia Teatro alla Scala din Milano, fiind invitată să susţină o serie de concerte în Italia. Ca solistă a Operei Naţionale din Bucureşti, a debutat în roluri precum Pamina din „Die Zauberflöte”, de W.A. Mozart (pentru care a obţinut Premiul Soprana Anului 2013, decernat la Gala Premiilor VIP), Adina din „L’elisir d’amore”, de G. Donizetti, Oscar din „Un ballo in maschera”, de G. Verdi, Gretel din „Hänsel şi Gretel”, de E. Humperdinck, Susanna din „Nunta lui Figaro”, de W.A. Mozart, Musetta din „La Bohéme”, de G. Puccini.

VIDEO

Adaugă un Comentariu

*