Știri, Muntenia-Sud, România|marți, ianuarie 18, 2022
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » CONCLUZIE: Organizaţia PNL Târgovişte a fost condusă de o colegă cu înclinare spre PSD!

CONCLUZIE: Organizaţia PNL Târgovişte a fost condusă de o colegă cu înclinare spre PSD! 

Marius Caraveţeanu - preşedinte PNL Dâmboviţa

După dizolvarea biroului de conducere pe motiv de slabă activitate politică, organizaţia PNL Târgovişte îl are ca preşedinte interimar pe liderul filialei Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu. Acesta ne-a precizat că, deocamdată, nu s-a impus sancţionarea cuiva, ci au fost luate doar măsuri organizatorice. Marius Caraveţeanu nu a exclus însă posibilitatea luării unor decizii dure împotriva celor care nu respectă statutul, regulamentul şi codul etic al Partidului Naţional Liberal.

Preşedintele PNL Dâmboviţa a afirmat, cu tristeţe, că regretă că cea mai importantă filială a Organizaţiei „a fost condusă de o colegă de-a noastră (nota redacţiei: Neli Ion), care are o mai mare înclinare către PSD decât alţii. Nu pot uita că, la un moment dat, dânsa a asigurat o majoritate în Consiliul Judeţean Dâmboviţa, fapt care a dus chiar la pierderea funcţiei de vicepreşedinte”, a precizat Marius Caraveţeanu.

Liderul PNL Dâmboviţa este convins că această simpatie pentru PSD a consilierului municipal Neli Ion continuă, ţinând cont şi de votul pe care aleşii liberali l-au dat în Consiliul Municipal Târgovişte pentru construirea unui skatepark în Parcul Chindia, afectând 1200 mp de spaţiu verde.

„A fost pentru noi o situaţie neplăcută. S-a dat în primul rând un vot împotriva legii, care interzice scoaterea din circuitul parcurilor şi grădinilor publice a unei suprafeţe de teren. A fost dureros mai ales că acest demers a fost făcut umăr la umăr cu PSD.

Este de apreciat gestul primarului Daniel Cristian Stan care şi-a dat seama de greşeala comisă şi, în mai puţin de o oră, a ieşit în spaţiul public şi a declarat că acea locaţie va fi schimbată. Colegii mei, in coropore, au susţinut proiectul în condiţiile în care, pe fiecare pagină, exista locaţia şi schiţa acelui amplasament”, a precizat Marius Caraveţeanu.

Săptămâna viitoare preşedintele PNL Dâmboviţa va veni cu o propunere de şef interimar la organizaţia Târgovişte.

Adaugă un Comentariu

*