Știri, Muntenia-Sud, România|luni, octombrie 26, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » CONCURS: 550 de creaţii înscrise la Festivalul Naţional de Arte pentru Liceeni, după prima lună

CONCURS: 550 de creaţii înscrise la Festivalul Naţional de Arte pentru Liceeni, după prima lună 

Foto: Budişteanu Octavian Mihai - Colegiul BP Haşdeu, Buzău

S-a incheiat prima luna de inscrieri la Festivalul National de Arte pentru Liceeni – LicArt, cel mai mare concurs din Romania, ajuns la editia a 14-a! In doar 31 de zile s-au inscris peste 300 de liceeni din intreaga tara. Acestia concureaza deja cu peste 550 de creatii la sectiunile: poezie si fotografie (categoriile alb-negru, portret si diverse).

La sfarsitul lui octombrie, juriul condus de jurnalistul si omul de cultura Radu Herjeu, directorul Festivalului, a desemnat creatiile semifinaliste ale lunii: 27 de poezii, 16 fotografii alb-negru, 29 de fotografii portret si 16 fotografii diverse. Le gasiti pe toate pe www.licart.ro.

Ca în fiecare an, toate acestea vor fi jurizate la finalul concursului de personalități recunoscute din arta fotografică și literatură ce vor stabili finalistii actualei editii a LicArt, care vor fi invitati in Tabara de Creatie ce se va desfasura vara viitoare. Dar inscrierile continua pana la sfarsitul lui martie! Asadar, sunt asteptati in concurs toti liceenii care considera ca au talent si nu au reusit inca sa se afirme prin intermediul concursului nostru! Regulamentul si multe alte informatii despre festival se gasesc pe site-ul www.licart.ro.

LicArt, cel mai mare concurs din Romania e pe cale sa devina una dintre cele mai puternice miscari culturale din tara. De 14 ani, zeci de mii de liceeni au avut oportunitatea de a-si masura fortele artistice, de a-si arata talentul si de a fi apreciati de personalitati remarcabile.

LicArt a stimulat simtul artistic al multor tineri, nu doar prin organizarea celui mai mare concurs de acest gen, prin oferirea la finalul fiecarei editii a unor premii deosebite sau a posibilitatii de a participa la work-shop-uri sustinute de profesionisti, dar, in primul rand, prin faptulul ca ofera an de an posibilitatea ca o noua generatie sa fie integrata in Familia LicArt.

In aceasta perioada dificila, LicArt ramane printre prea putinele spatii de afirmare a valorii, in care tinerii se pot exprima, pot comunica, pot fi recunoscuti si intelesi.

Asadar, LicArt 14 va asteapta! Liceeni, intrati pe www.licart.ro, cititi regulamentul si inscrieti-va!

LicArt este organizat de Clubul Nouă ne Pasă, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi Ministerul Tineretului!

Adaugă un Comentariu

*