Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 18, 2021
Sunteți Aici Home » RELIGIE-CULTURĂ » CONCURS: Au început înscrierile pentru București Docuart Fest 2014

CONCURS: Au început înscrierile pentru București Docuart Fest 2014 

documentar

Editia a III-a a festivalului de film documentar se va derula în perioada 1-5 octombrie 2014 și, asemenea anilor precedenți, echipa Docuart așteaptă cu nerăbdare să cunoască noi participanți și tinere talente.

Cei interesați sunt rugați să completeze formularul de înscriere, dar nu înainte de a lua la cunoștință regulile și condițiile de participare menționate în regulamentul festivalului.Înscrierile sunt valabile în perioada 1 iunie – 31 iulie 2014. Pentru orice nelămurire un membru Docuart vă va răspunde prompt la inscrieri@docuart.ro.

Producători și co-producători de film din România și Republica Moldova și studenți din cadrul universităților de film sunt invitați să își înscrie producțiile cu încredere în secțiunea competițională de documentar sau în secțiunea competițională pentru studenți. Înscrierea și participarea sunt întru totul gratuite.

BDF (București Docuart Fest) este festival de film documentar românesc. Festivalul este organizat de asociația Docuart care susține și promovează documentarul românesc.

Adaugă un Comentariu

*