Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 9, 2020
Sunteți Aici Home » ÎNVĂŢĂMÂNT » CONCURS: Câştigă 10.000 de euro pentru liceul tău, participând la un training online gratuit!

CONCURS: Câştigă 10.000 de euro pentru liceul tău, participând la un training online gratuit! 

bani-pentru-scoala-ta

A început cea de-a patra ediţie a competiţiei naţionale de educaţie financiară „Bani pentru şcoala ta”! Liceenii din România pot câștiga sume până la 10.000 de euro pentru școlile lor, dacă urmează un training online gratuit de educație financiară și e-commerce. Pot participa elevi cu vârsta mai mare de 15 ani, dar și absolvenți, profesori, părinți și alți susținători ai unității de învățământ.

Participanții pot opta pentru unul dintre cele două traininguri disponibile la adresa www.banipentruscoalata.ro – BaniIQ și Banii pe net – sau le pot urma pe amândouă în perioada 5 noiembrie 2016, ora 00:00 – 17 decembrie 2016, ora 23:59. Săptămânal, pe site-ul concursului – www.banipentruscoalata.ro – va fi anunțat clasamentul provizoriu al liceelor pe site-ul competiției.

Fiecare liceu este înregistrat automat în competiție odată cu înscrierea elevilor și susținătorilor săi în training și acumulează EUROpuncte pentru fiecare elev, profesor, părinte sau prieten care urmează trainingul online și completează testul de verificare a cunoștințelor.

Instituția de învățământ cu cel mai mare număr de cursanți va beneficia de un premiu constând într-o sumă în euro egală cu numărul acestora, în limita a 10.000 de euro. Premiul va fi folosit exclusiv pentru modernizarea școlii prin dotarea laboratoarelor, a claselor, achiziția de echipamente și resurse educaționale.

Se vor acorda patru premii: unul pentru școlile mari, în limita a 10.000 de euro, și trei premii pentru școlile medii sau mici care vor atrage primii 1.000 susținători fiecare. Validarea instituției de învățământ câștigătoare va avea loc în perioada 1-3 februarie 2017.

Competiția „Bani pentru școala ta” este organizată de JA România și face parte din programele de educație financiară și e-commerce BaniIQ și Banii pe net, realizate împreună cu Visa și băncile partenere, ce au ca scop formarea abilităților de a administra eficient resurse financiare și de a lua decizii responsabile.

Adaugă un Comentariu

*