Știri, Muntenia-Sud, România|joi, noiembrie 14, 2019
Sunteți Aici Home » SOCIAL » CONCURS: Câştigă bani pentru proiectele tale sociale! Termenul-limită este 23 iulie

CONCURS: Câştigă bani pentru proiectele tale sociale! Termenul-limită este 23 iulie 

metro

Întreprinzătorii cu proiecte sociale, umanitare, culturale, educaționale sau de mediu se mai pot înscrie până pe 23 iulie, pe www.metro.ro/starurile-comunitatii, pentru câștigarea unuia dintre premiile competiției „METRO – Starurile Comunităţii”, care se adresează antreprenorilor care își împart succesul cu membrii comunității din care fac parte. Prin cea de-a doua ediție a programului, METRO își propune să sublinieze importanța micilor afaceri în dezvoltarea comunităților locale, să încurajeze și să răsplătească inițiativele de responsabilitate socială la nivelul IMM-urilor.

Poveștile care descriu implicarea în comunitate pot fi completate cu imagini și înregistrări video, pentru a atrage voturile publicului. După încheierea perioadei de inscriere, cele mai votate 10 proiecte vor intra în faza de validare și vizite pe teren. Echipa Fundației pentru Dezvoltarea Societății Civile (FDSC), partenerul METRO în dezvoltarea competiției, va valida pe teren cele mai votate 10 proiecte, care vor vor fi supuse apoi evaluării unui juriu format din experți în zone cheie pentru competiție: antreprenoriat, comerț, zona neguvernamentală și media specializată.

Primii trei finaliști, în funcție de punctajul oferit de juriu, pe baza criteriilor din regulament, vor câștiga premii în valoare totală de 70.000 de lei. Astfel, premiul I constă în 30.000 de lei, premiul II – 20.000 de lei și premiul III – 15.000 de lei. În plus, ceilalți șapte finaliști vor fi recompensați cu vouchere de cumpărături în magazinele METRO Cash & Carry România, în valoare totală de aproximativ 5.000 de lei.

Adaugă un Comentariu

*