Știri, Muntenia-Sud, România|luni, martie 1, 2021
Sunteți Aici Home » ÎNVĂŢĂMÂNT » CONCURS: Câştigă o tablă interactivă pentru şcoala ta, colectând deşeuri reciclabile!

CONCURS: Câştigă o tablă interactivă pentru şcoala ta, colectând deşeuri reciclabile! 

Câştigătorii ediţiei din 2016

În perioada 13 februarie – 3 martie 2017, toate școlile din învățământul primar și gimnazial din România se pot înscrie în competiția naţională de educaţie ecologică şi colectare selectivă „Școala Zero Waste”. Premiul cel mare este reprezentat de o tablă interactivă oferită de Continental Romania, partener al proiectului. Cei mai buni și implicați 5 elevi din primele 10 școli clasate vor participa la „Zero Waste Summer Camp”, tabără de educație ecologică organizată lângă Timișoara în a doua jumătate a lunii august 2017. Dintre acești elevi vor fi desemnați câștigătorii ediției 2017 a concursului.

Desfășurarea competiției este simplă. Școala care acumulează cele mai multe puncte este desemnată câștigătoare. Punctele se obțin din organizarea a cât mai multor acțiuni educaționale din lista oferită de organizatori și din colectarea selectivă a mai multor deșeuri reciclabile: hârtie/carton, aluminiu, plastic/pet și altele. Detalii suplimentare despre procedura de înscriere și desfășurarea concursului pot fi găsite pe site-ul organizatorului, EcoStuff Romania – www.EcoStuff.ro sau pe pagina de Facebook – https://www.facebook.com/scoalazerowaste.

La cele patru ediții anterioare au participat 390 de școli din aproape toate județele țării și din București și peste 40.000 de elevi participanți direct în competiție. Proiectul „Școala Zero Waste” a fost desemnat cel mai bun proiect al anului 2016 în cadrul Galei Energy Globe Award Romania.

Adaugă un Comentariu

*