Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 19, 2018
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » CONCURS: Pățanii. Povețe. Proiecte îndrăznețe. Poţi câştiga o vizită de studii la Bruxelles

CONCURS: Pățanii. Povețe. Proiecte îndrăznețe. Poţi câştiga o vizită de studii la Bruxelles 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.bloghub.ro)

Reprezentanța Comisiei Europene în România a lansat, în 15 decembrie, un concurs al cărui obiectiv este strângerea a cât mai multor lectii învăţate în perioada de finantare 2007-2013 în ceea ce privește desfășurarea cu succes a unui proiect cu fonduri europene. Termenul-limită de participare este 31 martie 2017. Premiul este o vizită de studii la Bruxelles, la Comisia Europeană. Tragerea la sorți a câștigătorului va avea loc în luna aprilie. Rezultatul va fi publicat pe pagina de internet a Reprezentanței Comisiei Europene în România.

Concursul a fost lansat în paralel cu publicarea primei benzi desenate dedicate fondurilor structurale în România. Cei interesați să participe sunt invitați să îi transmită lui Alex, eroul benzii desenate, cunoștințele pe care vor să le împartă cu alți beneficiari referitor la elaborarea și implementarea proiectelor cu finanțare UE, pe adresa: Reporter_Alex@fonduri-structurale.ro. Cele trei exemple trebuie să fie diferite de cele descrise în banda desenată „Pățanii. Povețe. Proiecte îndrăznețe”.

Sursa: Centrul Europe Direct Târgovişte

Adaugă un Comentariu

*