Știri, Muntenia-Sud, România|joi, ianuarie 28, 2021
Sunteți Aici Home » ANUNŢURI » CONCURS pentru ocuparea unui post vacant de specialist IT la Tribunalul Dâmboviţa

CONCURS pentru ocuparea unui post vacant de specialist IT la Tribunalul Dâmboviţa 

tribunalul dambovita 1

Curtea de Apel Ploieşti organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant de specialist IT în cadrul Tribunalului Dâmboviţa.

Concursul se va organiza la sediul Curţii de Apel Ploieşti, strada Emile ZOla, nr. 4, în data de 15 şi 18 martie 2016, ora 10:00, după cum urmează:
– 15 martie, susţinerea unei probe scrise de verificare a cunoştinţelor teoretice în domeniul informatic
18 martie, susţinerea unei probe practice.

Înscrierile vor avea loc la sediul Curţii de Apel Ploieşti, în zilele lucrătoare din perioada 08 – 26 februarie 2016, inclusiv, între orele 13:00 – 14:00. Taxa de înscriere la concurs este în cuantum de 150 lei şi se achită la Departamentul economico-financiar din cadrul Curţii de Apel Ploieşti.

Promovarea probelor se face ca urmare a obţinerii notei minime 5 pentru fiecare probă, iar promovarea concursului, ca urmare a obţinerii notei finale minime 7. Ponderea fiecărei probe de concurs, în nota finală, este de 50%.

Candidaţii declaraţi admişi optează, în ordinea descrescătoare a mediilor finale obţinute, pentru ocuparea postului scos la concurs. La medii egale, au prioritate cei care au obţinut nota cea mai mare la proba practică şi, în subsidiar, vechimea în specialitate.

Adaugă un Comentariu

*