Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 27, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » CONCURS: Peste 100 de elevi s-au întrecut în măiestria culorilor la „Memorialul Cristina Lucaş”

CONCURS: Peste 100 de elevi s-au întrecut în măiestria culorilor la „Memorialul Cristina Lucaş” 

concurs moreni 1

Sâmbătă, 8 aprilie 2017, s-a desfăşurat la Moreni, în Dâmboviţa, concursul de creaţie plastică „Memorialul Cristina Lucaş”. Peste 100 de copii din oraş şi din mai multe localităţi din judeţ, s-au întrecut în talent şi măiestrie la Clubul Flacăra din municipiul de pe Cricov.

concurs moreni 3

Competiţia artelor, cu secţiunilele grafică şi pictură, s-a desfăşurat pe categorii de vârstă. Juriul a fost alcătuit din Florina Marin, Ecaterina Ţapu Cernea şi Elena Lucaş – mama tinerei artiste dispărute prematur în urma unui tragic accident.

concurs moreni 2

„Am descoperit noi talente în domeniul creaţiei plastice la concursul «Memorialul Cristina Lucaş». Este un semn bun. Avem pe deplin încredere că există în municipiul nostru, în judeţ, în ţară, continuatori valoroşi pe tărâmul artelor plastice”, a precizat Adrian Stângă – coordonator al concursului din partea Primăriei Moreni.

Cea de-a XI-a ediţie a Memorialul Cristina Lucaş a fost organizată de Primăria Municipiului Moreni şi Şcoala Gimnazială nr. 1 Moreni.

concurs arta plastica moreni

Adaugă un Comentariu

*