Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 18, 2018
Sunteți Aici Home » ÎNVĂŢĂMÂNT » CONCURS: Tetra Pak a lansat competiția națională cu premii „Ţinutul laptelui”

CONCURS: Tetra Pak a lansat competiția națională cu premii „Ţinutul laptelui” 

tinutul laptelui

Tetra Pak, lider în industria procesării şi ambalării alimentelor, anunţă lansarea competiţiei naționale „Ţinutul laptelui”. Competiția se adresează elevilor din clasele 0-VIII și constă într-un joc online educativ despre felul în care este produs și ambalat laptele şcolar şi despre reciclarea cutiilor de lapte după folosire.

“Tetra Pak continuă și în acest an eforturile de promovare a alimentației echilibrate și a beneficiilor consumului de lapte la copiii, prin campania educațională «Laptele, aliatul creșterii echilibrate a copiilor preșcolari și școlari». Îi invităm pe copii să participe la această competiție cu premii, să descopere lucruri noi despre lapte și despre protecția mediului. Ne dorim să contribuim la creșterea nivelului de informare a părinților și cadrelor didactice despre necesarul nutrițional al copiilor și despre felul în care bunele obiceiuri alimentare sunt formate și încurajate în familie și la școală”, declară Cristina Dumitru, Communications Manager SEE, Tetra Pak South Eastern Europe.

Noul site www.laptescolar.ro și jocul „Ținutul laptelui” îi învață pe copii despre beneficiile consumului de lapte, modalitatea de producere și ambalare a laptelui școlar și importanța reciclării cutiilor goale de lapte. Cadrele didactice și părinții află informațiii despre beneficiile laptelui, precum și despre motivele pentru care la nivel internațional și european sunt derulate programe de distribuire a laptelui în școli.

Despre concurs
Concursul se adresează elevilor din clasele 0-VIII aparţinând oricărei instituţii de învăţământ recunoscută oficial (de stat sau privată), cu domiciliul stabil sau reşedinţa în România. În urma clasamentului final, primii 20 de finaliști validați vor câștiga câte un tichet de cumpărături online în valoare de 400 de lei. În acest an, competiţia națională „Ţinutul laptelui” inițiată de Tetra Pak este susținută de companiile Albalact, Lactalis și Simultan.

Regulamentul competiției este disponibil pe site www.laptescolar.ro

Adaugă un Comentariu

*