Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, octombrie 31, 2020
Sunteți Aici Home » SOCIAL » CONDAMNAȚI FĂRĂ JUDECATĂ! Brigitte Bardot îi cere președintelui Băsescu să renunțe la eutanasierea maidanezilor

CONDAMNAȚI FĂRĂ JUDECATĂ! Brigitte Bardot îi cere președintelui Băsescu să renunțe la eutanasierea maidanezilor 

brigitte bardot

Brigitte Bardot, o apărătoare înrăită a drepturilor animalelor, a reacționat după ce a aflat de cazul micuțului omorât de maidanezi în Capitală. Conform ziarului Libertatea, actrița i-a transmis președintelui Traian Băsescu o scrisoare deschisă în care condamnă eutanasierea, acuzând că acesta profită de pe urma unei tragedii din dorința de a-și atrage cât mai multe voturi.

„În faţa acestei drame cumplite, ţin să-mi exprim tristeţea infinită şi, în primul rând, transmit familiei toată compasiunea mea. Dar sunt, în acelaşi timp, extrem de şocată să aflu că o răzbunare care nu ar trebui să existe se va abate asupra tuturor câinilor, chiar şi asupra celor mai blânzi.

Să condamni în acest fel o specie, aşa cum prevede proiectul dumneavoastră legislativ, este total contrar legilor şi uzanţelor ţărilor civilizate membre ale Uniunii Europene. Decizia dumneavoastră are rezonanţa unui apel sângeros, nedemn de un om politic însărcinat să ia decizii cu calm şi nu pentru a câştiga voturile unei părţi a opiniei publice”, a punctat actrița.

CITEȘTE MAI MULTE AICI

Adaugă un Comentariu

*