Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 10, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » CONDOLEANŢE: A încetat din viaţă Alexandru Boriga, tatăl fostului primar al Târgoviştei

CONDOLEANŢE: A încetat din viaţă Alexandru Boriga, tatăl fostului primar al Târgoviştei 

alexandru boriga

Rămas bun, om perfect… Aşa a anunţat Gabriel Boriga, fostul primar al municipiului Târgovişte, că tatăl său s-a dus la ceruri. Toţi cei care l-au cunoscut spun că Alexandru Boriga, prefect al judeţului între 1991-1993, a fost o persoană extraordinară, un om deosebit pe care nu ai cum să-l uiţi. Trupul neînsufleţit va fi depus în această seară la Capela Mitropoliei Târgoviştei.

În 1999, Alexandru Boriga a devenit membru al Asociaţiei Internaţionale a Statisticienilor de Atletism, fiind unul dintre cei şase români care au primit această onoare. În 2005, a susţinut, la Academia Naţională de Educaţie Fizică şi Sport, teza de doctorat cu tema „Istoria atletismului din România”, obţinând calificativul „magna cum laude”.


Primăria municipiului Târgoviște este alături de fostul primar, Gabriel Boriga, în momentele grele prin care trece după pierderea tatălui. Nimic nu poate înlocui acest gol sufletesc lăsat de OMUL bun care a fost Alexandru Boriga. Putem doar să ne rugăm pentru sufletul său și pentru ca Dumnezeu să i-l poarte în veșnicie! Să se odihnească în pace!

P. Primar, Daniel Cristian Stan

Adaugă un Comentariu

*