Știri, Muntenia-Sud, România|joi, ianuarie 23, 2020
Sunteți Aici Home » SOCIAL » Conductele de ţiţei scot românii din foame şi nu prea

Conductele de ţiţei scot românii din foame şi nu prea 

jandarmi conducte

Un echipaj din cadrul Jandarmeriei Dâmboviţa care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale pe raza localităţii Valea Caselor, a surprins două persoane care decopertau solul cu ajutorul unor unelte specifice (cazmale, târnăcop) pentru a sustrage conductă metalică, aparţinând unei societăţi comerciale.

În urma aplicării măsurilor legale şi a verificărilor efectuate de către cadrele de jandarmerie s-a stabilit că Marin G. în vârstă de 29 ani şi Cristian S. în vârstă de 35 ani, au decopertat solul pe o distanţă de aproximativ 30 metri pentru a scoate la suprafaţă o bucată de conductă dintr-un tronson care era folosit la transportul ţiţeiului de la un parc petrolier la staţia Saru. Bărbaţii intenţionau să valorifice materialul feros la un centru de colectare a materialelor refolosibile.

Jandarmii au întocmit persoanelor în cauză actele de constatare, acestea fiind susceptibile de săvârşirea infracţiunii de tentativă de furt calificat, actele fiind înaintate structurilor abilitate pentru finalizarea cercetărilor.

Sursa: IJJ Dâmboviţa

Adaugă un Comentariu

*