Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 10, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » CONFERINŢĂ: Părintele Daniil Sandu Tudor, model de rezistență prin credință și cultură

CONFERINŢĂ: Părintele Daniil Sandu Tudor, model de rezistență prin credință și cultură 

conferinta parintele Sandu Tudor

Miercuri, 3 mai 2017, de la ora 12:00, Centrul de Cercetări Ştiinţifice Interdisciplinare „Dumitru Stăniloae” organizează la Târgovişte, la Biblioteca Facultăţii de Teologie Ortodoxă şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul Universităţii Valahia (Str. Lt. Stancu Ion, nr. 35), conferinţa naţională „Părintele Daniil Sandu Tudor – model de rezistență prin credință și cultură”, cu participarea lect. univ. dr. Carmen Ciornea de la Universitatea „Ovidius” din Constanţa, cercetător C.N.S.A.S.

Evenimentul cultural-științific se înscrie în seria acțiunilor dedicate în acest an, 2017, comemorării Patriarhului Justinian și apărătorilor Ortodoxiei în timpul regimului comunist și are ca scop să descopere tinerilor personalitatea complexă și profundă a Părintelui Daniil Sandu Tudor, un mărturisitor neînfricat și devotat până la jertfa supremă pentru crezul sfânt al iubirii de Dumnezeu și de semeni.

Adaugă un Comentariu

*