Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 23, 2018
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » CONFLICT: Deputatul liberal Cezar Preda, încă în opoziţie cu PNL Dâmboviţa!

CONFLICT: Deputatul liberal Cezar Preda, încă în opoziţie cu PNL Dâmboviţa! 

cezar preda

Deputatul Cezar Preda insistă în acţiunile sale de a sfida conducerea organizaţiei PNL Dâmboviţa, în special pe preşedintele Marius Caraveţeanu. Demnitarul a convocat o nouă conferinţă de presă la biroul parlamentar pe care îl împarte cu senatorul Iancu Caracota.

Deschis sau uşor voalat, îl sfătuieşte pe Caraveţeanu să îl lase în pace, să-şi facă treaba aşa cum ştie el, învocând, spre acoperirea demersurilor sale, o afirmaţie a preşedintelui Ludovic Orban pe care, spune cu bătaie Cezar Preda, „trebuie să le înţeleagă toată lumea” şi anume că „PNL îşi poate atinge un vârf de încredere al populaţiei în primul rând prin valorile individuale, ceea ce înseamnă că fiecare trebuie să acţioneze în aşa fel încât să adune în jurul lui votanţi şi simpatizanţi”.

Aşa că, ghidându-se după sintagma lui Orban, Cezar Preda nu va pedala politic după cum vrea conducerea organizaţiei dâmboviţene decât dacă i se va cere de undeva mai de sus. A avut şi o replică, din nou cu ţintă, pentru această decizie.

„Dacă se consideră că eu nu fac bine în momentul când nu mă înscriu în programele astea de poze pe Facebook, ca să fiu şi eu în fiecare zi… Eu consider că e mai bine ca unul să fie într-un loc, Caracotă într-alt loc, Preda în alt loc, în acelaşi timp. Cred că noi putem comunica cu alegătorii din Dâmboviţa mult mai bine. Dar, e o chestiune pe care n-am înţeles-o”.

Întrebat de ce continuă să nu ţină conferinţele de presă la sediul PNL Dâmboviţa, cum ar fi normal, eliminând astfel suspiciunea că ar exista o ruptură între cei doi parlamentari şi conducerea organizaţiei, Preda a răspuns: „ce, nu este frumos aici?”. Apoi, a adăugat că nu a fost invitat până acum la o conferinţă de presă ţinută de conducerea partidului.

Tensiunea existentă în sânul organizaţiei PNL Dâmboviţa, lipsa unităţii şi sfidarea conducerii nu fac de loc bine partidului tocmai într-o perioadă când filiala trebuie consolidată. Sunt destule voci care susţin ideea că multora nu le convine faptul că organizaţia PNL Dâmboviţa are, după multă vreme, o conducere statuar aleasă fiindcă nu îşi mai pot face jocurile politice cei numiţi provizoriu de Bucureşti, cum s-a întâmplat până acum.

Adaugă un Comentariu

*