Știri, Muntenia-Sud, România|joi, mai 13, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » CONGRES PSD: Adrian Ţuţuianu candidează pentru funcţia de vicepreşedinte pe regiune!

CONGRES PSD: Adrian Ţuţuianu candidează pentru funcţia de vicepreşedinte pe regiune! 

adrian tutuianu k

Liderul Organizaţiei PSD Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu, şi-a depus miercuri, 7 martie 2018, candidatura pentru funcţia de vicepreşedinte al PSD pentru Regiunea Sud-Muntenia. Alegerile vor avea loc la congresul din 10 martie.

„Colegii de la Dâmboviţa m-au rugat să candidez, apreciind cu toţii că suntem o organizaţie puternică şi că sunt un om implicat şi util partidului şi îndeplinesc condiţiile necesare pentru a ocupa o asemenea funcţie. Pentru Regiunea Sud-Muntenia, sţiu că îşi va depune candidatura şi preşedintele PSD Argeş, domnul senator Şerban Valeca”, a declarat Adrian Ţuţuianu, pentru AGERPRES.

După congresul din 10 martie 2018, Partidul Social Democrat va avea 16 vicepreşedinţi, câte o femeie şi un bărbat pentru fiecare dintre cele opt regiuni de dezvoltare.

Răspuns la CONGRES PSD: Adrian Ţuţuianu candidează pentru funcţia de vicepreşedinte pe regiune!

 1. moshu49

  nu mă … grija de Țuțuianu, dar totuși:
  – organizația asta a lui a băgat cei mai mulți bani, 2,3 mil lei, în campania din 2016,
  – anul trecut Dragnea l-a aruncat ca pe o măsea stricată de la apărare, plus excluderea din Comisia de control a SRI,
  – și bomboana pe colivă, citesc mai nou că infractorul cu hamster o vrea candidată pe Carmen Dan în locul ministresei Plumb (0 + 0 = 0!)
  ca pensionar de drept comun instalat comod la peluză, zic așa: Țuțuiene, **te’l, mă!

   

Adaugă un Comentariu

*