Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 11, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » CONGRES PSD: Senatorul Ţuţuianu se mai gândeşte dacă va candida!

CONGRES PSD: Senatorul Ţuţuianu se mai gândeşte dacă va candida! 

adrian tutuianu k

Mulți lideri PSD nu știu nici acum clar pentru ce se organizează congresul din data de 10 martie. Ori Liviu Dragnea vrea să-și consolideze puterea prin votul colegilor din țară, ori vrea să se retragă, ori să aducă schimbări de factură mai democratică în statutul partidului…

Cert este că o serie de organizații PSD și-au exprimat deja sprijinul pentru Liviu Dragnea. Liderii importanți ai partidului nu și-au arătat încă disponibilitatea de a candida pentru vreo funcție de conducere, așteptând probabil sa vadă ce se întâmplă, cum evoluează lucrurile.

Se aude că doar Marian Oprișan, președintele de la Vrancea, ar opta pentru o funcție și că ar fi favoritul unora pentru preluarea conducerii partidului. Și Ecaterina Andronescu este evidențiată ca o posibilă candidată la șefia PSD. Ceilalți membri importanți ai partidului se țin de-o parte. Prezent la Târgoviște, Eugen Orlando Teodorovici, ministru al Finanțelor, a spus că acum nu va candida pentru nicio funcție.

Nici senatorul Adrian Tutuianu, președintele PSD Dâmbovița, n-a decis dacă va candida sau nu pentru vreo funcție la nivelul central al partidului. A spus liderul dâmbovițean că va lua o hotărâre în acest sens după ședința Comitetului Executiv Național de luni, 5 martie, când se va ști clar care vor fi subiectele ce se vor dezbate în cadrul congresului.

Nimeni nu vrea să mai riște o ieșire şi să-l pună în gardă pe Dragnea, care a arătat, în ultimele luni, că este suspicios în relațiile cu colegii din garnitura de sus a PSD.

Adaugă un Comentariu

*